Jadual kelas jahitan oktober 2017

a. 30hb sept & 1hb okt ( sabtu & ahad)
b. 3hb & 4hb & 5hb (selasa, rabu & khamis)
c. 7hb & 8hb (sabtu & ahad)
d. 10hb, 11hb & 12hb (selasa, rabu & khamis)
e. 14hb & 15hb (sabtu & ahad)
f. 16hb & 17hb (isnin & selasa)
g. 24hb, 25hb & 26hb (selasa, rabu & khamis)
h. 28hb & 29hb (sabtu & ahad)

Yuran :-

a) 1 PATTERN = RM200
b) 2 PATTERN = RM 380
c) 3 PATTERN = RM 550
d) 4 PATTERN = RM 740
e) Dress kanak-kanak 1 PATTERN  = RM150

Lokasi : Taman Puncak Jalil, Seri Kembangan Selangor

Pattern : Blh pilih pattern sendiri (bj wanita)

WHATSAPP DENGAN KLIK 👉🏻 http://www.wasap.my/60126103573
Jangan lupa ye...promosi akan berakhir pada pukul 12 mlm hari ini Ahad 24/9/2017.

Salam Maal Hijrah utk semua. 
.
Hari ni kak tie nak bagi diskaun utk kelas-kelas online kak tie.
.
1.Jubah Princess Cut beserta kaft tangan. 
2. Kurung Moden
.
Kak tie adakan kelas dalam FB GROUP. 
Belajar melalui video yg kak tie dah upload.
.
Kawan-kawan boleh belajar di rumah mengikut masa sendiri sambil menjaga anak-anak.
.
Kak tie juga akan create satu group support utk rakan2 nak bertanya soalan.
.
Yuran kelas ialah RM50 setiap satu pattern.
.
Sempena Maal Hijrah hari ni kak tie nak bagi diskaun.
.
Anda hanya perlu bayar
.
RM30 SAHAJA untuk satu pattern
RM30 SAHAJA untuk satu pattern
RM30 SAHAJA untuk satu pattern
.
Harga promosi ini sah sehingga pukul 12 mlm hari Ahad 24/9/2017.
.
Blh PM atau whatsapp nombor di bawah

Wasap.my/60126103573/kelasonlinejubahPrincesscut
.
Wasap.my/60126103573/kelasonlinejubahPrincesscut
.
ATAU
.
Wasap.my/60126103573/kelasonlinekurungmoden
.
Wasap.my/60126103573/kelasonlinekurungmoden
.
Sila share mana tau ada kawan-kawan nak belajar.
.
Kelas Jahitan Intensif
#Kelasjahitankaktie
Sempena menyambut bulan kelahiran kak tie pada bln ni maka kak tie akan bagi diskaun 15% off utk yuran kelas jahitan dari harga asal. Sape berminat blh contact kak tie ye.

Jadual kelas jahitan September 2017
a. 5hb & 6hb
b. 9hb & 10hb
c. 12hb & 13hb
d. 16hb & 17hb
e. 19hb & 20hb
f. 26hb & 27hb

Yuran :- RM 200 / 1 pattern

Lokasi : Taman Puncak Jalil, Seri Kembangan Selangor

Pattern : Blh pilih pattern sendiri (bj wanita)

WHATSAPP ke no:- 0126103573
Assalamualaikum...kejap je Julai dah nak habis kan. Jadinya kak tie terpaksa la update tarikh kelas untuk Ogos pulak. Sape berkenan blh pm atau wasap kak tie ye.
Kelas utk 1 pattern baju akan siap dalam masa 2 hari utk weekend pukul 10 pg hingga 5 ptg. Disebabkan kak tie x buat kelas pada hari sabtu jadi kawan2 blh la memilih pada weekend berikutnya.
.
Kelas pada hari biasa pulak dari pukul 9.30 pg hingga 1 ptg
Kelas ni lebih la sikit harinya sebab masa singkat.
Yuran :-
a) 1 PATTERN = RM200
b) 2 PATTERN = RM 380
c) 3 PATTERN = RM 550
d) 4 PATTERN = RM 740
e) Dress kanak-kanak 1 PATTERN = RM150
Lokasi : Taman Puncak Jalil, Seri Kembangan Selangor
Pattern : Blh pilih pattern sendiri (bj wanita)
WHATSAPP DENGAN KLIK 👉🏻 http://www.wasap.my/60126103573

Assalamualaikum sahabat semua.
.
Kelas jahitan Kak Tie
Yuran : RM 200 / Pattern - baju wanita (siap dalam masa 2 hari - blh pilih mana2 tarikh yg dibulatkan)
Tempat : Taman Puncak Jalil, Seri Kembangan Selangor
Masa :
10 pagi - 5 ptg (Ahad)
10 pagi - 3 ptg (isnin dan selasa)
.

Hari sabtu kak tie x buat kelas ye. 

Jika terdapat pembatalan atau penukaran tarikh kelas kak tie akan maklumkan.

.
Jika berminat blh pm kak tie ATAU WHATSAPP DENGAN KLIK SINI http://www.wasap.my/60126103573



Kelas jahitan Kak Tie
Lokasi : Taman Puncak Jalil, Seri Kembangan Selangor
Yuran : RM 200 / sepasang baju
(Siap dlm masa 2 hari)
Pattern : Blh pilih pattern sendiri (bj wanita)
Jadual kelas utk bln Mei
.
Weekday (rabu & khamis)
Pkl 9.30 am - 3 pm
a. 11&12hb (khamis & jumaat- rabu cuti wesak)
c. 17&18hb
d. 24&25hb
.
Weekend (sabtu & ahad)
Pkl 10 am - 5 pm
a. 13&14hb
b. 20&21hb
Jika terdapat pembatalan atau penukaran tarikh kelas kak tie akan maklumkan.
.
WHATSAPP DENGAN KLIK 👉🏻 http://www.wasap.my/60126103573






Salam semua sahabat.
Ada tak yang nak join kelas online baju kurung tradisional. Blh pakai untuk raya ni. Kak tie bukak fb group. Yuran rm50. Video dan penerangan yg jelas. blh WHATSAPP DENGAN KLIK 👉🏻 http://www.wasap.my/60126103573 kalau berminat ye

Ada yang naaakkkk sangat belajar menjahit tp tak berkesempatan utk join kelas kak tie kat tmn puncak jalil. Jadinya kak tie bukakan kelas online utk anda.
Jom belajar jahit. Raya ni blh pakai baju yg anda jahit sendiri..
.
Satu lg yg best kak tie x tetapkan masa. Semua video dah ada kat dlm tu. Bila2 free blh tgk dan buat.
.
Yuran kelas online bj krg moden hanya RM50 sahaja.
.
.
Sape yg rajin SHARE tu terima kasih byk2 ye...semoga Allah murahkan rezeki sahabat2 semua.

Jadual kelas utk bln April
.
Weekend (sabtu & ahad)
Pkl 10 am - 5 pm
a. 1&2hb
b. 8&9hb
c. 15&16hb
d. 22 &23hb
e . 29&30hb

Weekday (rabu & khamis)
Pkl 9.30 am - 3 pm
a. 5&6hb
b. 12&13hb
c. 19&20hb
d. 26&27hb

Jika terdapat pembatalan atau penukaran tarikh kelas kak tie akan maklumkan.
.
WHATSAPP DENGAN KLIK 👉🏻 http://www.wasap.my/60126103573
JOM SERTAI KELAS KAK TIE.
Lokasi: Taman Puncak Jalil, Seri Kembangan, Selangor
Yuran: RM 200 / satu Pattern
Masa: 2 hari (Pkl 10-5) weekend
(Pkl 9-3) weekdays - rabu & khamis
Jadual Mac 2017
Weekend (sabtu & ahad)
a. 4
b. 11 & 12
c. 18 & 19
d. 25 & 26
Weekday (rabu & khamis)
a. 8&9
b. 15&16
c. 22&23
d. 29&30
Assalamualaikum salam jumaat utk sahabat2.
Kak Tie akan mengadakan kelas jahitan ONLINE 3 in 1 (Blouse, Kurung Moden dan Jubah) dengan harga promosi utk bln Mac ini.
.
Yuran utk ketiga2 pattern ini cuma RM80 SAHAJA. Banyak tips yang kak tie ingin kongsikan.
....
Rahsia untuk mendapatkan ukuran, cara mudah menjahit zip sorok, lubang leher, lubang tangan dan selesa dipakai akan terbongkar dalam kelas ini.
.
Kelas akan bermula pada 15 Mac ini. .
.
Jangan tunggu lagi..Komen NAK utk sertai kelas ini.
Assalamualaikum.
Seperti yang kak tie dah janjikan siang tadi..skrg kak tie buka peluang kepada sahabat2 untuk membeli mesin jahit dengan harga murah dari kak tie.
.
Kak tie x kenakan gst ye. suka tak????
.
Boleh datang ambik mesin dari kak tie ataupun nak kak tie delivery terus ke rumah dengan sedikit tambahan penghantaran. (Ikut Lokasi)
.
Lagi satu yg julung2 kalinya kak tie buat ialah :-
a. 3 org pertama yang membeli mesin jahit pada bulan Feb ini akan mendapat diskaun 30% yuran kelas jahitan kak tie.
b. 15% diskaun atas pembelian buku jahitan keluaran kak tie (free postage)

Alhamdulillah kelas jahitan Januari menutup tirai. Sekarang kak tie bagi jadual utk Feb pulak. Kepada sesiapa yang nak belajar tu cepat2 booking tarikh di bawah ni.
.
.
Weekend (sabtu & ahad) - terhad kepad 10 org pelajar
Masa : 10pg - 5 ptg
Yuran : RM 200/ sepasang baju
Tempat : Kedai Mariati Design Taman Puncak Jalil.
.
FEB 2017
a. 4 & 5
b. 11 & 12
c. 18 & 19
d. 25 & 26

Hari biasa (rabu & khamis)- terhad kpd 3 org pelajar shaja
Masa : 9pg - 3 ptg
Yuran : RM 200 / sepasang baju
Tempat : Kedai Mariati Design Taman Puncak Jalil.
.
a. 8 & 9
b. 15 & 16
c. 22 & 23
.
.
Pm / whatsapp kak tie 012- 6103573 dgn segera.
Tarikh kelas jahitan kak tie utk Januari 2017
Jom booking awal. Azam thn baru kena pandai jahit baju. JOM....
.
Weekend (sabtu & ahad)
Masa : 10pg - 5 ptg
Yuran : RM 200/ sepasang baju
.
a. 7 & 8 jan
b. 14 & 15 jan
c. 21 & 22 jan
d. 28 & 29 jan

Hari biasa (rabu & khamis)
Masa : 9pg - 3 ptg
Yuran : RM 200 / sepasang baju
Terhad kpd 3 org sahaja utk hari biasa
.
a. 4 & 5 jan
b. 11 & 12 jan
c. 18 & 19 jan
d. 25 & 26 jan
Jadual Kelas Jahitan

December 2016
Tempat: Taman puncak jalil seri kembangan
Yuran RM 200 /pattern

Weekday (selasa & rabu)
a. 6hb & 7hb
b. 13hb & 14hb
c. 20hb & 21hb
d. 27hb & 28hb

Weekend
a. 10hb - Kelas Kanak2 (jahit beg galas, apron, pencil box)
b. 11hb - Jubah / Dress / baju kanak-kanak
c. 17hb & 18hb
d. 24hb & 25hb
e. 31hb - Jubah / Dress / Baju kanak-kanak

Blh pm / whatsapp 012-6103573 (kak tie)



Jadual kelas jahitan terkini
Tempat: Taman puncak jalil seri kembangan Selangor

SEPTEMBER 2016
a) 20hb & 21hb  (selasa & rabu)
b) 24hb & 25hb (sabtu & ahad)
c) 27hb & 28hb (selasa & rabu)

OKTOBER
a) 1hb & 2hb (sabtu & ahad)
b) 4hb & 5hb (selasa & rabu)
c) 8hb & 9hb (sabtu & ahad)
d) 11hb & 12hb (selasa & rabu)
e) 22hb & 23hb (sabtu & ahad)
f) 25hb & 26hb (selasa & rabu)
g) 29hb & 30hb (sabtu & ahad)

Sekiranya kelas terpaksa ditunda kak Tie akan bagitau awal.

Blh pilih satu Pattern pakaian wanita
Yuran rm200 utk sepasang baju (2 hari)

- Kelas pada hari sabtu dan ahad akan berlangsung dari pukul 10 pg -5 ptg.

- Kelas pada hari selasa dan rabu (10 pg - 2 ptg) akan bersambung pada minggu2 berikutnya.

Senarai Pattern
1. Baju Kurung Tradisional
2. Baju Kurung Moden
3. Baju Kurung Pahang
4. Baju kebaya Tradisional
5. Baju kebaya Moden
6. Blaus dan Skirt
7. Dress Dewasa (sehari - Yuran sama)
8. Dress kanak-kanak (sehari - Yuran rm150)

Blh pm jika berminat. Booking awal sebelum kelas penuh.
Terhad utk 10 org Student setiap satu kelas.

Jadual utk kelas jahitan

Jadual Julai 2016  

a) 24hb julai 2016 (Ahad)

b) 30 & 31hb julai 2016 (sabtu &ahad) 


Jadual Ogos 2016

a) 6 & 7hb Ogos 2016 (sabtu & ahad)

b) 13 & 14hb Ogos 2016 (sabtu & ahad)

Jika ada sebarang pembatalan kelas akan diberitahu kelak.


sesiapa yang berminat boleh sms/whatsapp/pm kak tie..

Pilih satu Pattern Baju yang anda ingin pelajari. 
a) Baju Kurung Tradisional
b) Baju Kurung Pahang
c) Baju Kurung Moden
d) Baju kebaya Tradisional 
e) Baju kebaya Moden 
f) Jubah/Dress Dewasa 
g) Blaus & Skirt
h) Dress Kanak2



Yuran :-
a) RM 200 utk sepasang baju (Baju Dewasa- 2 hari), (Jubah - sehari je)

b) RM 150 (Dress Kanak2 - 1 hari)

Bahan2 perlu dibawa :-
- Kain cotton 4 meter, benang, gunting kain, gunting kertas, kalkulator dan baju cth (elakkan kain gelap)
Kain lycra dibenarkan utk kelas Jubah/dress


Masa : 
Sabtu 10 pagi - 2 petang
Ahad 10 pagi - 6 petang

*** pattern pakaian boleh pilih ikut pilihan student
Assalamualaikum...

PENGUMUMAN PENTING!!!

Kak tie akan mengadakan kelas secara online. Kepada yang berminat sila pm kak tie atau wasap 012-6103573.

Ramai yang ingin belajar tetapi banyak halangan.
a) Bekerja dihujung minggu
b) Tinggal jauh di luar Lembah Kelang
c) Ada anak kecil
dan macam-macam lagi..

JADI dengan ini kak tie sedia membantu anda untuk belajar menjahit secara online.

Peralatan yang pelajar perlu sediakan:-
1) Kain
2) Pembaris
3) Tali tape
4) Mesin Jahit

Yang Lain kak tie akan poskan.