Ada yang naaakkkk sangat belajar menjahit tp tak berkesempatan utk join kelas kak tie kat tmn puncak jalil. Jadinya kak tie bukakan kelas online utk anda.
Jom belajar jahit. Raya ni blh pakai baju yg anda jahit sendiri..
.
Satu lg yg best kak tie x tetapkan masa. Semua video dah ada kat dlm tu. Bila2 free blh tgk dan buat.
.
Yuran kelas online bj krg moden hanya RM50 sahaja.
.
.
Sape yg rajin SHARE tu terima kasih byk2 ye...semoga Allah murahkan rezeki sahabat2 semua.

Jadual kelas utk bln April
.
Weekend (sabtu & ahad)
Pkl 10 am - 5 pm
a. 1&2hb
b. 8&9hb
c. 15&16hb
d. 22 &23hb
e . 29&30hb

Weekday (rabu & khamis)
Pkl 9.30 am - 3 pm
a. 5&6hb
b. 12&13hb
c. 19&20hb
d. 26&27hb

Jika terdapat pembatalan atau penukaran tarikh kelas kak tie akan maklumkan.
.
WHATSAPP DENGAN KLIK 👉🏻 http://www.wasap.my/60126103573
JOM SERTAI KELAS KAK TIE.
Lokasi: Taman Puncak Jalil, Seri Kembangan, Selangor
Yuran: RM 200 / satu Pattern
Masa: 2 hari (Pkl 10-5) weekend
(Pkl 9-3) weekdays - rabu & khamis
Jadual Mac 2017
Weekend (sabtu & ahad)
a. 4
b. 11 & 12
c. 18 & 19
d. 25 & 26
Weekday (rabu & khamis)
a. 8&9
b. 15&16
c. 22&23
d. 29&30
Assalamualaikum salam jumaat utk sahabat2.
Kak Tie akan mengadakan kelas jahitan ONLINE 3 in 1 (Blouse, Kurung Moden dan Jubah) dengan harga promosi utk bln Mac ini.
.
Yuran utk ketiga2 pattern ini cuma RM80 SAHAJA. Banyak tips yang kak tie ingin kongsikan.
....
Rahsia untuk mendapatkan ukuran, cara mudah menjahit zip sorok, lubang leher, lubang tangan dan selesa dipakai akan terbongkar dalam kelas ini.
.
Kelas akan bermula pada 15 Mac ini. .
.
Jangan tunggu lagi..Komen NAK utk sertai kelas ini.
Assalamualaikum.
Seperti yang kak tie dah janjikan siang tadi..skrg kak tie buka peluang kepada sahabat2 untuk membeli mesin jahit dengan harga murah dari kak tie.
.
Kak tie x kenakan gst ye. suka tak????
.
Boleh datang ambik mesin dari kak tie ataupun nak kak tie delivery terus ke rumah dengan sedikit tambahan penghantaran. (Ikut Lokasi)
.
Lagi satu yg julung2 kalinya kak tie buat ialah :-
a. 3 org pertama yang membeli mesin jahit pada bulan Feb ini akan mendapat diskaun 30% yuran kelas jahitan kak tie.
b. 15% diskaun atas pembelian buku jahitan keluaran kak tie (free postage)

Alhamdulillah kelas jahitan Januari menutup tirai. Sekarang kak tie bagi jadual utk Feb pulak. Kepada sesiapa yang nak belajar tu cepat2 booking tarikh di bawah ni.
.
.
Weekend (sabtu & ahad) - terhad kepad 10 org pelajar
Masa : 10pg - 5 ptg
Yuran : RM 200/ sepasang baju
Tempat : Kedai Mariati Design Taman Puncak Jalil.
.
FEB 2017
a. 4 & 5
b. 11 & 12
c. 18 & 19
d. 25 & 26

Hari biasa (rabu & khamis)- terhad kpd 3 org pelajar shaja
Masa : 9pg - 3 ptg
Yuran : RM 200 / sepasang baju
Tempat : Kedai Mariati Design Taman Puncak Jalil.
.
a. 8 & 9
b. 15 & 16
c. 22 & 23
.
.
Pm / whatsapp kak tie 012- 6103573 dgn segera.